Raynol (Beijing) Technology B.V.

Professionele Fabrikant van de Machine van de Schoonheid

Top Kwaliteit; Eersteklas Service

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Raynol (Beijing) Technology Co., Ltd.

Van goede kwaliteit Co2 Fractional Laser Machine voor verkoop
Van goede kwaliteit Co2 Fractional Laser Machine voor verkoop
Ik werk met Raynoltech samen. meer dan 3 jaar. Ik ben zeer als hun machines. Zij hebben goede kwaliteit

—— Dr. Juan

Wij zijn verdeler van Raynollaser. Ik exploiteer groter marktaandeel met hun machines. Wij zijn zeer blij om zaken dit bedrijf te behandelen.

—— Mej. Maria Kuparadze

Ik kocht 2 jaar geleden één vastgestelde IPL machine van Raynol-Laser sinds. Het neemt verbazende resultaten voor mijn klanten. Ik houd zeer van het.

—— M. Dennis Barnes

Ik ben online Chatten Nu

Raynol (Beijing) Technology Co., Ltd.

1 2 3 4
Raynol (Beijing) Technology Co., Ltd. Raynol (Beijing) Technology Co., Ltd. Raynol (Beijing) Technology Co., Ltd. Raynol (Beijing) Technology Co., Ltd.
Raynoltechnologie Raynollaser

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : ROYAL
Aantal werknemers : 100~200
Opgericht Jaar : 2005
Export pct : 80% - 90%

Raynol (Beijing) Technology B.V. is een supereminent professionele fabrikant die gespecialiseerd is in medische & beauty Laser apparaten zoals Q-schakelaar Nd:YAG systeem, IPL Machine, E-light Machine, RF Machine, Fractional Laser System, Cryolipolysis systeem en Echografie cavitatie apparaat enz., hebben de meest geavanceerde technologie, uitstekend team en een perfecte after-sales service. Wij zijn in overeenstemming met onze missie als' Oprechte Samenwerking ; Win- win Future'. Ook zijn wij de pionier OEM & ODM om alle soorten van schoonheid apparatuur zoals Laser Series, IPL serie , E-licht serie en RF-reeks voor veel landen, waaronder Amerika, Europa en Zuidoost-Azië leveren enz. Wij werken samen met een groot aantal medische en beauty bedrijven komen uit binnen- en buitenland, hebben een vliegdekschip waarin onderzoek, productie, marketing en after-sales service in de medische en beauty-industrie na onze ontwikkeling concept als, 'Praktijk en Innovatie Mutual Benefits' draagt ​​aangemaakt'.
 

Tegenover de bedienden en de overzeese markten, nemen we gebruik maken van talenten en marketing netwerk in de medische en beauty-industrie te cultiveren en ontwikkelen gloednieuwe medische schoonheid apparatuur, na de versterking creatieve bewustzijn, markt bewustzijn, kwaliteit bewustzijn en service bewustzijn, intussen aandringen bezig basis van de curatieve werking, met de gids als markt, vertrouwen op de technologie, de ontwikkeling door middel van kwaliteit en krachtig naar voren dragen onze ondernemingsgeest van 'service creëert waarde en eerlijkheid winsten aflossing' voor levering 'eersteklas product, top kwaliteit en een perfecte after-sales dienst' aan onze klanten.
 

Met de snelle ontwikkeling van de samenleving, zijn wij van mening dat we kunnen samenwerken met alle klanten in dezelfde branche, want we hebben krachtige technologie en een grote van uitstekende marketing team. We zullen samen 21 maken met u, ondertussen, het houden van ontdekking, het verbeteren van onze technologie, producten en diensten met de geest van "wederzijdse voordelen; Creative Future".


Doel van de onderneming- Oprechte Samenwerking; Win-win Toekomst


Beheer Idea- Service Maakt Waarde; Eerlijkheid Winsten Herformuleren


Ontwikkeling Concept - Wederzijdse Voordelen; Praktijk en Innovatie

Contactgegevens
Raynol (Beijing) Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Raynol Laser

Tel.: 86-10-56158612

Fax: 86-10-80570280

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)